Seattles fina (FM)musikscen

Jag har börjat lyssna på amerikanska (musik)radiostationer, för tillfället KEXP. Försöker klura ut om det är trevligt. Jag tror det. Och video podcasts (se ovan) är ganska tuffa. Enligt mig. Ni behöver inte hålla med. Men alltså, man ska inte underskatta Seattles musikscen. Jimi Hendrix, Nirvana och Fleet Foxes är rätt kända. Typ.

Problemet med dessa radiostationer är att det är totalt jävla omöjligt att hålla reda på när programmen sänds eftersom tidskillnaden är… jamen, ja. Stor. Det är ju liksom skillnad på Seattle och Washington D.C också, så jag blir helt ditzy av alla tidszoner. Men vill ni ge det ett försök kan ni kolla tider och genrer här.

Måste klura ut tröjmysteriet, för övrigt. Under tre dagars tid, i tre olika tröjor, har min vänsterarm sett ut som om någon hällt saffran på den. Ingen aning varför. Den kanske vänstrar med kryddhyllan.

Åh, nu spelar the DJ Cheryl Waters den alldeles utmärkte Iron & Wine.

Annonser

One response to “Seattles fina (FM)musikscen

  1. hiihii, vänsterarmen vänstrar, jag dör! Vet inte om det är för att det är natten eller om det bara är jag men finner det påståendet otroligt roande.
    Luv your blog btw 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s