alex och apornas jäkla braiga musik

ALEX TURNEEEEER har släppt en solo-EP!!! Finaste Fröken Frontman har komponerat soundtracket till den kommande filmen Submarine och idag idag idag är slutresultatet ute på marknaden! Ordet tillgänglig har aldrig låtit så attraktivt. Så kör hårt, pojkar och flickor. Och pojkflickor.

Ni stackare som följt The Londonground vet att jag brukar klanka ner på Arctic Monkeys ibland. Nu och då. Allt som oftast, egentligen. Men sanningen är att jag har lyssnat groteskt mycket på dem. Så vi kan väl kalla det tough love. För nu sitter jag och lyssnar på It’s hard to get around the wind och Alex Turner värmer mitt hjärta på ett himla fint sätt. Submarine EP:n låter inte det minsta som AM, men det är wünderbart avskalat och finstämt (ja, det är typ mitt favoritord). Jag lyssnar intensivt.

OCH. Arctic Monkeys släpper nytt i juni! Ska jag vara ärlig tyckte jag att Humbug var, ptja, lite bättre än helt okej, men de föregående albumen Favourite Worst Nightmare och Whatever People Say I Am… var fantastiska.
Så man kan väl säga sisomså att ”Ohhh~, let’s smoke pot and make a dark, dirty and psychedelic album” var ett trevligt resonemang, men nu får det vara färdiglekt. Deras nya låt (Brick by brick, nedan) ska jag lämna ifred. Men den bådar gott.

Och nu är det ju så att Henrik Pontén tycker att det är helfestligt med folk som köper musik. Så, sympatisk som jag är, länkar jag till de Arktiska Apornas lilla webbshop. Om ni inte vill ta en walk on the wild side, det vill säga.

Annonser

One response to “alex och apornas jäkla braiga musik

  1. Kom för mig att tacka dig idag. Jag varken orkar eller hinner leta efter ny musik i någon större utsträckning längre. Tack vare din blogg och ett par till så får jag nya tips hela tiden. Det är jättelyxigt. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s